​Montering af vinduer med energivenlige ruder

Hos TØMRER 24/7 IVS i udkanten af København tilbyder vi montering af vinduer og døre for kunder i blandt andet Herlev, Skovlunde og Ballerup. Vi benytter moderne, funktionelle og energivenlige elementer ved montering af døre og vinduer, så du får en smukkere bolig med et bedre indeklima. Vi kommer og arbejder lige når det passer dig – døgnet rundt og alle ugens dage.

God investering at vælge montering af vinduer

Det er altid en god investering at vælge udskiftning af vinduer frem for renovering af de gamle. Udviklingen inden for energiruder går stærkt, og moderne elementer er mere praktiske i dagligdagen. Desuden er de vedligeholdelsesfrie.

En stor del af husets varme siver ud igennem utætte og ældre vinduer, hvorimod moderne energiruder holder varmen inde og kulden ude, men de lader alligevel solen trænge ind. Det gælder både i et træhus og i et murstenshus. 

Vinduer er facadens lyskilde, som inviterer lyset indenfor og skaber livskvalitet i hverdagen. Derfor anbefaler vi altid montering af vinduer, hvis de gamle er slidte og utætte.​

Det kan være en god ide at kombinere montering af vinduer med montering af døre, så du får en tættere bolig, men også en mere tyverisikret bolig. Vi råder og vejleder dig, så du vælger de rette elementer.

Kontakt os for at få et tilbud på nye elementer

Vi har altid god service og høj kvalitet til fornuftige priser, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på montering af vinduer og døre i København og på Nordsjælland.

Du kan ringe til os på telefon 60 22 27 92 for at høre nærmere eller aftale en uforpligtende besigtigelse. Du kan også skrive til e-mail info@tomrer247.dk.​ 

Vi er selv beliggende i Skovlunde, lige ved Ballerup, men har hjulpet et hav af privatpersoner, såvel som erhvervskunder, med montering af vinduer og døre i hele Hovedstadsområdet. Kontakt os endelig for at høre mere om nye vinduer og døre og hvordan du får den bedste løsning. 

fandt du ikke hvad du søgte?

​Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud.​

Vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger

​​TØMRER 24/7 Ivs

CVR: 38565265

​Kontaktoplysninger

Telefon: 60 22 27 92

E-mail: info@tomrer247.dk